Hvordan velge en selvlastende mikser, husk disse fire punktene

nyheter3 (1)

1、 Mestre de tekniske parameterne til den selvmatende mikseren, for eksempel kan vi ta en titt på hvilke bilmotorer som er valgt, hvor mye volumet er og hvilke kategorier som gjelder.

2、 Mestre omdømmet til produsenten av automatisk fôring av betongblander, og velg noen kjente produsenter av automatisk fôring av betongblander ved kjøp.Fordi brukerevalueringen ikke er innhentet, kun med god ettersalgsvedlikeholdsservice, kan vi garantere utstyrsservice over tid.Derfor, når vi kjøper, kan kjente merker sies å være en kvalitetssikring.

nyheter3 (2)

3、 Med tanke på om det er praktisk å kjøpe delene og komponentene, er det relativt enkelt å kjøpe den helautomatiske betongblanderen.Men hvis delene og komponentene er ødelagte, må vi utføre demontering og utskifting umiddelbart.Hvorvidt de originale delene og komponentene kan leveres umiddelbart er også nøkkelspesifikasjonen for oss for å velge den helautomatiske betongblanderen.

4、I tilfelle av valg, må vi også grundig vurdere problemene med ettersalgsservice og vedlikehold, for å sikre at de vanlige feilene og andre sikkerhetsulykkene til maskiner og utstyr kjøpt av oss kan håndteres til en viss hastighet.


Innleggstid: Aug-04-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss