Enkel å betjene frontlasterskuffe kinesisk avant minilaster

God manøvrerbarhet.Enkel og bærbar bruk det nye lyset, gjør formen mer mote og komfortabel.Tysk profesjonelt teknologidesignsete, som bruker eksklusive luksusseter med dempende fjærer for å forbedre betjeningskomforten til førerhuset."H"-type og elektroforesekobling gjør at oljerøret motvirker lekkasje.
Innsiden av oljetanken er behandlet med beising og fosfatering, noe som gjør at tanken ikke blir tilstoppet og sikrer jevn drift av hver del av det hydrauliske systemet.Nyutviklet aksel har moteform og stor hjulsidekonfigurasjon som gjør kraftområdet mer jevnt.

Støtt farge- og LOGO-tilpasning, fortell meg hvilken farge du liker, vi kan tilpasse produksjonen i henhold til dine preferanser. Teleskoplaster er en ny multifunksjonsmaskin, tar i bruk 4-hjulsdrift og full hydraulisk pilotkontroll, med funksjoner for fleksibel drift, komfort og stabil ytelse, mye brukt i anleggsarbeid, veivedlikehold, landbruksbygging, rørbygging, kabelbygging, landskapsarbeid og veigraving og så videre.Skovler maskin mini frontlaster ace ns nyttelast gårdsmaskin MINGYU 938f hjullaster Fordel: Rask drift og høy effektivitet.

Vår gravemaskinfunksjon:
1. Vilkårlig løftearm, bøtte, arm hydraulisk kobling uten blindveier, høy arbeidseffektivitet.
2. Hydraulisk system av kinesisk berand gjør den kraftig, effektiv og drivstoffbesparende, den varme vinden (valgfritt).
3. Firehjulstrekk, baksving.
4. Sikkert og pålitelig enkeltlinjebruddsystem, ekspanderende bremsesko.
5. Ny luksus førerhus.
未标题-1


Innleggstid: 25. november 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss